ejacularea precoce

Ejacularea precoce si efectele ei

O disfunctie sexuala frecvent intalnita la barbati, in zilele noastre, ejacularea precoce. Aceasta problema isi face aparitia in viata fiecarui barbat la un moment dat, fie ca este doar o perioada trecatoare, fie se instaleaza si provoaca neplaceri atat in viata sexuala de cuplu cat si la nivelul psihologic si al personalitatii barbatului.

Problema ejacularii rapizi cauzeaza nenumarate neplaceri, nu numai barbatului ci intregului cuplu si chiar relatiei in sine. Unul dintre efectele ejacularii precoce il reprezinta tensiunile ce se creeaaza in cuplu datorita insatisfactiei sexuale a partenerei, si neputinta barbatului de a o duce la un orgasm sau a-i oferi placerile sexuale dorite. Aceste tensiuni duc in marea majoritate la certuti si instabilitatea relatiei in sine, fapt ce framanta ambii pareneri. La nivel psihologic barbatul devine deosebit de frustrat datorita potentei scazute a penisului, frustrare si stres ce se resfrang si asupra vietii sociale.

Ejacularea precoce are ca urmator efect imposibilitatea fertilizarii, aceasta fiind o problema majora pentru cei ce-si doresc copii. Ejacularea precoce are multe efecte daunatoare atat cuplului cat si barbatului, aceste efecte cuprinzand intreaga viata, atat sexuala cat si sociala. Ejacularea precoce poate reprezenta si o faza primara pentru instalarea impotentei, apeland cat mai rapid la un ajutor poti intarzia aparitia acestei probleme si totodata eliminarea ejacularii precoce.

Tratarea ejacularii precoce cat mai rapida poate sa va salveze atat viata sexuala de cuplu cat si viata sexuala ca barbat, ferindu-va astfel de o multitudine de probleme.