erectia si ejacularea precoce

Erectia si ejacularea precoce

Ejacularea precoce reprezinta problema cea mai frecvent intalnita la barbatii, aceasta disfunctie sexuala afectand intreaga viata sexuala a barbatului si a intregului cuplu. Ejacularea precoce are efecte directe asupra satisfactiei sexuale si asupra potentei barbatului, acestea scazand, la fel ca si performantele sexuale ale barbatului. Erectia va fi mult prea puternica insa va tine mult prea putin, ejaculare aparand inainte sau chiar imediat dupa penetrare, satisfactia sexuala a femeii neavand loc. Barbatul va observa neputinta de a controla erectia penisului cat si pe aceea de a putea mentine erectia puternica mai multa vreme, acest lucru facandu-l sa grabeasca penetrarile pentru a obtine finalitatea actului, ducandu-l intotdeauna la ejaculare precoce.

Acest fenomen, al ejacularii precoce si erectia instabila si de scurta durata merg intotdeuna mana in mana, placerile actului sexual fiind deosebit de mici. Ejacularea precoce este situatia in care baratul ejaculeaza in mod repetat inainte de a-si dori acest lucru, sau inainte ca ambii parteneri sa-si doreasca. Acest lucru se traduce printr-un act sexual in care erectia nu poate fi controlata, deci intensitatea excitatiei cu care ve-ti fi stimulat nu va putea fi dozata, ejaculare precoce facandu-si loc.

Erectia si ejacularea precoce sunt problemele cele mai grave din viata sexuala a barbatului, cele mai mari temeri, ce pot fi eliminate cu ajutor unui ajutor concret cat mai rapid.